La falla Ramón y Cajal i Antoni Pardo, guanyadors del concurs de curtmetratges fallers de Torrent

0
246

La falla Nicolás Andreu va celebrar el diumenge a la vesprada la gala de lliurament de premis del concurs de curtmetratges que, per setè any consecutiu, organitzen i que té un caràcter solidari, ja que els diners recaptats amb les entrades és a benefici d’associació ASPAU.
El saló d’actes de l’ajuntament va acollir aquest esdeveniment, dividit en dues gales (infantil i major), que va reunir un gran nombre de fallers i falleres que van gaudir de la projecció dels curts i, posteriorment, van conèixer el nom dels guanyadors. Al matí va ser el torn per a descobrir el guanyador de la modalitat infantil, en la qual es va declarar vencedora la falla Ramón y Cajal. A la vesprada es va realitzar la gala major, en la qual es van alçar amb el primer premi la falla Antoni Pardo.
En finalitzar les dues gales es va fer lliurament dels premis per part de les falleres majors de Torrent, les màximes representants de la falla Nicolás Andreu, i la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, que va fer lliurament d’un dels premis. L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent era l’encarregada d’organitzar i lliurar els Premis als Millors Curtmetratges en Valencià. El curt infantil que es va portar aquesta distinció va ser el de la falla Sant Roc, i el major va ser per a la falla Ramón y Cajal.