La Foguera Baver els Antigons es prepara per a les fogueres 2019

0
303

El passat cap de setmana, la comissió de la Foguera Baver els Antigons va dur a terme l’acte oficial d’inici d’exercici durant un menjar celebrat en la Fonda La Terreta a Sant Vicent del Raspeig.
Durant l’acte, al que va assistir una representació de la foguera germana Carolinas Altes, es va donar a conèixer els noms de les futures representants per a l’exercici 2019: Elena Soriano i Valeria Villaescusa com a belleses adulta i infantil respectivament.
Els nous comissionats van rebre oficialment la benvinguda per la resta de la comissió i els artistes que realitzaran els monuments per als Fogueres 2019 van tindre l’oportunitat de canviar impressions i començar a albirar el que serà la seua obra per a les pròximes festes. Grego Acebedo i Fernando Foix que repeteixen realitzant el monument infantil que competeix en categoria Especial en la qual l’any passat van obtindre el segon premi, van actuar d’amfitrions de Paco Torres, que realitzarà el monument adult en el qual serà el seu debut a la ciutat d’Alacant.