La Gran Fira de València recupera el tradicional espectacle piromusical en el marc de La Nit a la Mar

0
388

La Gran Fira de València recupera el seu tradicional espectacle piromusical, una vegada superada la pandèmia, i dins de La Nit a la Mar. L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, rescata un dels elements centrals de la Gran Fira, que enguany serà a càrrec de la pirotècnia Vulcano.

Així ho ha anunciat este dijous el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha destacat que la pirotècnia serà de nou un dels plats principals de la programació, una vegada superades les restriccions imposades en les últimes edicions per la pandèmia de covid.

LLOC I DATA DEL PIROMUSICAL

La disparada del piromusical s’ha programat per al pròxim 14 de juliol, un espectacle, ha assegurat el regidor, “que omplirà de foc i llum la Marina de València”. Fuset ha animat tota la ciutadania, i les persones visitants que estiguen eixos dies a la ciutat, a gaudir de totes les propostes de diferent caràcter que integren la programació de la Gran Fira 2023: música, teatre, dansa, tradició, pirotècnia i circ, per a concloure, com és tradicional des de fa més d’un segle, amb la tradicional Batalla de Flors, que se celebrarà el 30 de juliol al Passeig de l’Albereda.