Mislata rep a la Fallera Major Infantil de València

0
470

L’alcalde del municipi li va entregar a Sara Larrazábal la clau de la ciutat com a símbol d’acollida

El passat 2 de febrer, la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrázabal, i la seua Cort d’Honor van visitar l’ajuntament de Mislata, on van ser rebudes per l’alcalde del municipi, Carlos Fernández, la corporació municipal, els delegats de Sector i Agrupació i les onze comissions falleres de la ciutat.

La component de la Cort d’Honor Infantil, Lucía Guijarro, veïna d’este municipi es va mostrar contenta i emocionada al mostrar el municipi a la resta. Ella, junt a Sara, van deixar un record a Mislata a l’immortalitzar la seua signatura en el Llibre d’Or. A més, la Fallera Major Infantil de València va rebre per part de l’alcalde la clau de la ciutat com a simbol d’acollida, d’invitació permanent i d’obertura de portes a tots els fallers i ciutadans que vulguen apropar-se al municipi per viure esta festa fallera.

Durant l’acte, també es va presentar la imatge de les Falles 2019, dissenyada pels artistes Miguel Hache i González Piris, la qual serà el cartell de la guia informativa que este any tornarà a editar la regidoria de Festes.

Una vegada finalitzar, totes es van dirigir a un restaurant proper a dinar i recarregar forces per afrontar la recta final de les Falles 2019.

Fotografia: Armando Romero