La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats comença la seua visita a la parròquia valenciana de Sant Agustín

0
416

Amb motiu del 75 aniversari de l’inici de l’ofrena de flors a la Mare de Déu.

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats va iniciar ahir una visita de tres dies a la parròquia de Santa Catalina i Sant Agustín amb motiu del 75 aniversari de l’inici de l’ofrena de flors a la Mare de Déu organitzada per la falla Sant Vicent- Periodista Azzati.

La imatge va arribar a la vesprada a la parròquia que, a continuació, va acollir una eucaristia. Posteriorment, es va celebrar un concert d’orquestra i música d’òrgan.

Avui, dissabte, tindrà lloc la celebració d’una eucaristia en la parròquia i al migdia una trobada dels xiquets amb la imatge de la Verge, segons ha indicat el rector, Javier Llopis.

A la vesprada, la imatge recorrerà en processó els carrers adjacents al temple i farà una parada en la seu de la falla. A les 19.30 hores se celebrarà una missa i adoració eucarística en la parròquia. Finalment, el diumenge la parròquia acollirà la celebració de dues eucaristies i la imatge tornarà a la seua basílica a les 13.30 hores.

Les següents visites de la imatge pelegrina de la Verge seran a la parròquia San José Obrer de Burjassot del 24 al 26 de març i a la parròquia de La nostra Senyora del Bon Succés del 9 a l’11 de juny.