Naix la Nit dels Ninots

0
652

El museu Príncep Felipe obrirà el 16 de febrer fins a les dues de la matinada
Avui s’ha inaugurat en el museu Príncep Felipe l’Exposició del Ninot 2018 on per segon any el personatge més repetit és el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, amb totes les polèmiques que ha generat enguany com l’enquesta fallera i la seua absència de les assemblees. Li segueixen d’a prop els ninots dedicats a Donald Trump i Mariano Rajoy. En la inauguració es pot veure el ninot de Sant Vicent retocat, sense corona, com va avançar 7televalencia, i amb el braç una mica més baix per a no ferir sensibilitats.

Una de les novetats anunciades per Fuset és que el 16 de febrer hi haurà un acte nou, la Nit dels Ninots, data en la qual obrirà el museu Príncep Felipe de 10 a 2 de la matinada.

Una altra novetat és que els visitants de l’exposició inseriran de forma directa el vot, sense intermediaris, per a evitar problemes.
Preus i horaris

L’Exposició del Ninot 2018 obri les seues portes al públic general el dissabte 3 de febrer. Des d’aqueix dia i fins al 14 i 15 de març es podrà votar per a salvar una figura infantil i un ninot gran de la cremà del 19 de març.

L’horari per a visitar la mostra, que es troba en al Sala Arquerías del Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i de les Ciències, és de dilluns a dijous de 10 a 20 hores i divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores.

El preu de l’Exposició del Ninot 2018 és de 3 euros per a l’entrada general i 1,5 euros de preu reduït per a xiquets d’entre 4 i 12 anys, discapacitats, majors de 65 anys, socis de Ciutat de les Arts i de les Ciències, grup d’escolars, grup de discapacitats i grup de persones de pocs recursos. L’accés serà gratuït per a xiquets menors de 4 anys i comissions falleres pertanyents a la Junta Central Fallera.