Les Juntes Locals estableix alguns actes de l’exercici 2019

0
258

La reunió es va celebrar en Alberic, amb la presència de l’alcalde i regidor de Falles del municipi

El passat dimecres 4 de juliol va tindre lloc en l’explanada de l’ermita de Santa Bàrbara en la Muntanyeta d’Alberic la tradicional assemblea de juntes locals que se celebra tots els anys. En ella, van participar 31 juntes locals de la provincia, que van establir alguns dels acords per al pròxim exercici faller.

 En este acte van estar presents l’alcalde del municipi, Toño Carratalà, i el regidor de Falles, Josep Puig. En la reunió es van acordar algunes de les dares per als pròxims actes.

 En primer lloc, l’Homenatge a les Falleres Majors de 2018 en la Comunitat se celebrarà el pròxim 6 d’octubre a Benicarló, tot i que hi haurà algunes activitats el 7 d’octubre.

 A més, els membres van proposar, amb la finalitat que es valore posteriorment, la realització d’una olimpiades falleres, que podrien tenir lloc el 28 d’octubre. No obstant, esta informació serà remesa a totes les Juntes Locals.

 Així, els Fallers de Vaqueta disputaran la seua final en Sueca, tot i que està pendent de confirmar-se la data, que pot ser el 27 d’octubre o el 3 de novembre. Per la seua banda, el XXVIII Marató de Truc Regne de València tindrà lloc el 29 de desembre a Carlet coincidint amb els últims dies de l’any.

 Un dels primers actes en què es reuniran les diverses juntes el pròxim 2019 serà la Gala dels 1 a Xàtiva el 15 de febrer, un acord que es va establir el 4 de maig durant la cel·lebració de la Galla Fallera de la Comunitat Valenciana.