La orfebreria, pur art en las falles

0
612

Hereus d’una saga familiar d’artesans, dedicats a les festes falleres, neix Agustín i Amaia Orfebres. Empresa dedicada a enaltir i complementar la indumentària valenciana.

Hereus d’una saga familiar d’artesans, dedicats a la festa de les falles, naix Agustín y Amaia Orfebres. Aquesta empresa, dedicada a enaltir i complementar la indumentària valenciana, és especialista i una de les més pestrigiosas en l’elaboració de pintes i adressos de manera artesanal.

Combinen dos oficis, l’orfebreria i la Joieria, lligats l’un amb l’altre; i gràcies a esta fusió, del seu taller ixen vertaderes obres d’art.

Gust, passió pel seu ofici i creativitat és el que els posiciona en el més alt del sector. Treballen tots els metalls, l’or, la plata, el llautó, i colors. Ara, ens parlen de les seues novetats

Sempre d’acord amb les noves tendències i sempre cercant la personalització per a cada client, acord a les seues demandes

Una altra mostra que para molts siguen els reis en orfebreria ho evidencia…

Agustín y Amaia Orfebres són un equip jove, amb més de 20 anys d’experiència. Però, preval les seues ganes d’experimentar i escoltar als qui vesteixen i llueixen les seues obres mestres.