Miguel Ángel Rodríguez Solivares, president infantil de Sant Vicent-Periodista Azzati

0
427

La contractació d’Óscar Villada com a artista de la falla infantil ha sigut rebuda amb gran satisfacció per la Comissió.

La Falla Sant Vicent-Periodista Azzati ha triat a Miguel Ángel Rodríguez Solivares com a president infantil de la Comissió per a l’exercici faller 17-18 per unanimitat, en el transcurs de la Junta General Extraordinària que s’ha celebrat en la nit del divendres 7 d’abril.

Com ve sent tradicional, i després de l’elecció del nou president infantil, el màxim representant de la Comissió, José Luis Cuenca, va cridar per telèfon a Miguel Ángel i li va comunicar la notícia, indicant-li que tots els fallers estaven segurs de que exerciria el càrrec amb una gran il·lusió.

Miguel Ángel va afirmar davant de tota la Comissió que li escoltava reunida en el Casal que “agraïa molt que li hagueren triat per a eixe càrrec i que intentaria que fóra un gran any per a ell i per a la falla Sant Vicent”. També va insistir a felicitar Raúl Solivares, Mario García i Marco López, que han sigut els seus antecessors en el càrrec i va manifestar el seu desig de “fer-ho tan bé com a ells”.

El nou president infantil va posar la nota d’humor quan va interrompre al president per a demanar-li que “quan trien a la Fallera Major Infantil, que siga una xiqueta bé guapa”. Finalment, va acabar el seu discurs amb un “Vixca la Falla Sant Vicent-Periodista Azzati” que va ser molt aplaudit pels assistents.

Miguel Ángel Rodríguez Solivares relleva a Marco López Sanz com a president infantil i s’unix a una extensa llista de 40 xiquets que han ostentat el més alt càrrec de la Comissió Infantil des que es creara tal com existix en l’actualitat l’any 1961.

D’altra banda, la Comissió Infantil es troba molt il·lusionada per l’elecció d’Óscar Villada com a artista per a realitzar el monument que es plantarà en l’encreuament de Periodista Azzati i Arquebisbe Majoral en les Falles de 2018.

Per al vicepresident de Règim Interior, Juan Francisco Solivares, “el fitxatge de Villada és una gran notícia per a la Comissió, perquè en 2013 va aconseguir un primer premi de la Secció Segona i un primer premi d’enginy i gràcia que no es pot oblidar. Després d’eixe històric doblet, sempre ha tingut la porta oberta d’esta Falla i quan ha sorgit la possibilitat no hem dubtat a apostar per ell”.

Per la seua banda, Nuria Menges, vicepresidenta d’Infantils i Juvenils ha felicitat Miguel Ángel Rodríguez pel seu nomenament i ha assegurat que la Secció Infantil està vivint una de les seues millors èpoques: “està augmentant el cens, els xiquets disfruten amb les activitats, la Cavalcada està creixent en la nostra Comissió i a més, hem aconseguit que torne un dels artistes que millor record han deixat després de plantar en els nostres carrers”. El 2018 per als xiquets i xiquetes de Sant Vicente-Periodista Azzati es presenta espectacular.