La Plaça firma amb Lorenzo i Sergio Fandos i amb Pedro Rodríguez

0
698

La Falla de la Plaça continua apostant pel monument com a element més visible de la festa, per a ser una comissió referent en Torrent

La Falla de la Plaça de Torrent continua apostant pels monuments després d’haver innovat en la capital de l’Horta Sud en l’exercici 2017 a l’haver unit a l’artista Raúl Martínez Chuky amb el prestigiós dissenyador Eugenio Simó en el seu monument del 75 Aniversari de la comissió.

Per a este exercici i amb un major pressupost, la Falla de la Plaça ha firmat amb la saga Fandos de Borriana el monument major. Lorenzo i Sergio Fandos, a més de plantar en altres poblacions van obtindre el sèptim premi de la secció primera de València, Falla Illes Canàries – Trafalgar, el segon premi d’enginy i gràcia en la secció 1a. Onzé premi en Secció Segona A a València, segon premi en Segona B, 4t premi en tercera i així successivament en altres categories, fet que demostra la seua implicació en siga quin siga el pressupost de la falla.

També han plantat en secció Especial Infantil de Torrent obtenint el primer premi en 2016. La presidenta de la Plaça, Lorena Andreu ha afirmat que “Lorenzo i Sergio ens han comunicat que tenen un especial interés a poder plantar un monument gran en la ciutat de Torrent, este exercici tindrem l’oportunitat de disfrutar del seu treball als peus de la Torre”.

Per al monument Infantil, la Falla de la Plaça ha firmat amb l’artista Pedro Rodríguez, un artista de reconegut prestigi que ha plantat falles en Secció Especial de València com la Mercé, El Pilar, Antic Regne i ha obtingut 3 ninots indultats infantils de València amb la comissió Antic Regne en 2009, 2011 i 2013.

Rodríguez ja està implicat en el projecte de la Falla de la Plaça per a 2018 i va acompanyar els fallers de la comissió en la Demanà de les Falleres Majors 2018, Inma Martínez Ros i Carla González Andreu.