La Plaça signa els seus projectes per a les Falles 2018

0
810

Loren i Sergio Fandos de Borriana realitzaran el monument gran i Pedro Rodríguez l’infantil

La Falla de la Plaça segueix apostant pel monument com a element més visible de la festa i per a ser una comissió referent a Torrent

En un senzill acte celebrat en el casal Sota’ Pep, els artistes fallers, Pedro Rodríguez, així com Loren i Sergio Fandos van signar els contractes al costat de la presidenta, Lorena Andreu Guillem. Van estar presentes la Fallera Major, Inma Martínez Ros, la Fallera Major Infantil, Carla González Andreu i el President Infantil, Manel Mora Torrent.

Per a aquest exercici, la Falla de la Plaça ha signat amb la saga Fandos de Borriana el monument major. Lorenzo i Sergio Fandos, a més de plantar en altres poblacions van obtenir el setè premi de la secció primera de València, Falla Illes Canàries – Trafalgar, el segon premi d’enginy i gràcia en la secció 1ª. Onzé premi en Secció Segona A a València, segon premi en Segona B, 4º premi en tercera i així successivament en altres categories, fet que demostra la seua implicació en qualsevol que siga el pressupost de la falla.

També han plantat en secció Especial Infantil de Torrent obtenint el primer premi en 2016. La presidenta de la Plaça, Lorena Andreu ha afirmat que “Lorenzo i Sergio ens han comunicat que tenen un especial interès a poder plantar un monument gran en la ciutat de Torrent, aquest exercici tindrem l’oportunitat de gaudir del seu treball als peus de la Torre”.

Per al monument Infantil, la Falla de la Plaça ha signat amb l’artista Pedro Rodríguez, un artista de reconegut prestigi que ha plantat falles en Secció Especial de València com la Mercé, El Pilar, Antic Regne i ha obtingut 3 ninots indultats infantils de València amb la comissió Antic Regne en 2009, 2011 i 2013.