La pólvora torna a València per a celebrar el 9 d’Octubre amb mascletà i castell

0
330

La pólvora torna a ser la protagonista del cel de València amb motiu del 9 d’Octubre. Com cada any, la capital del Túria serà l’escenari de la mascletà i el castell de focs artificials.

Com és habitual, la festivitat estarà marcada per la tradició i per la pólvora, element que tant caracteritza a les festes de la ciutat. Per això s’ha programat tant un castell que tindrà lloc aquest dissabte i una mascletà per al diumenge.

Cal ressaltar que en 9 d’Octubre els espectacles pirotècnics seran a càrrec de la pirotècnia del Mediterrani.

PROGRAMA PIROTÈCNIC 9 D’OCTUBRE

Et portem el programa pirotècnic d’aquestes dates per a gaudir del dia de la Comunitat Valenciana, un dels més esperats per tots els valencians i valencianes.

8 D’OCTUBRE. La cita amb la pólvora començarà la nit del dissabte, amb el tret d’un castell de focs artificials. Aquest acte tindrà lloc al campus de Tarongers a les 23.00 hores. Una vegada més, milers de persones es concentraran en aquest punt per a gaudir d’un espectacle pirotècnic carregat de color i molt soroll.

9 D’OCTUBRE. La següent cita amb la pólvora serà el diumenge. Quan es procedirà al tret d’una mascletà en la plaça de l’Ajuntament. Es realitzarà al voltant de les 14.00 hores. Una oportunitat per a descobrir altres actes tradicionals d’aquest dia. Com la baixada de la Senyera pel balcó de l’Ajuntament o la processó cívica. Acte que recorrerà els carrers del centre de la ciutat.