Comunicat de Junta Central Fallera

0
266

La Directiva de Junta Central Fallera, reunida amb caràcter d’urgència arran de l’escrit publicat per exdirigents de l’ens festiu, veu necessària l’emissió d’este comunicat en defensa del nom de la institució i de la festa.

Per això vol manifestar que:

– Lamenta profundament la polèmica que ha provocat este assumpte alié a l’interés de la immensa majoria del col·lectiu faller de promocionar i desenrotllar la festa en tots els seus àmbits.
– Obren en poder de JCF els diferents manuals de “normes d’obligat compliment” que es van utilitzar durant l’última dècada (des de 2007 fins a l’actualitat) per a regular l’actuació de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor.
– Obren, també, en poder de JCF les proves que demostren que els dits documents van ser utilitzats per al fi per al qual van ser concebuts.
– Lamentem que anteriors dirigents d’este organisme faller qüestionen la seua existència quan en el servidor de JCF hi ha documentació que així ho acredita.
– Demanem el màxim respecte de tot el col·lectiu cap a la festa de la Falles en estos moments crucials en què hem d’estar més units que mai.