La Seu-Xerea-El Mercat tira i arrossega

0
674

En el matí d’avui dissabte 9 de setembre ha sigut inaugurat el XIII Concurs de Tir i Arrossegament “Ciutat de València” organitzat per l’Agrupació de Falles La Seu- Xerea-El Mercat i la Federació de Tir i Arrossegament de la Comunitat Valenciana.

Un any més s’engega aquesta iniciativa en defensa d’aquest esport tradicional. Raquel Alario, Fallera Major de València 2017, ha sigut l’encarregada de realitzar el tall protocol·lari de la cinta al costat del president de l’Agrupació, Miguel Guillot. A més s’ha comptat amb la presència dels màxims representants de les 13 comissiones organitzadores.

Els dies 9, 10, 16, 17, 23 i 24 en horari de 10 a 20 hores serà el tir i arrossegament el gran protagonista. Aquesta cita en la capital del Turia és una de les més importants per la seua gran quantitat de categories així com per la seua dotació de premis econòmics.

Després de la inauguració del concurs han visitat la fira d’artesania que per primera vegada s’ha instal·lat en el recinte de l’esdeveniment. La I Fira d’Artesania “Ciutat de València” obrirà les seues portes fins al diumenge 24 en horari de 10 a 23 hores.
Finalment s’ha oferit un vi d’honor per a tots els presents desitjant una reeixida edició.

Una de les novetats serà l’esmorzar del pròxim 17 de setembre amb la resta d’agrupacions falleres i associacions de veïns al preu de 5€ prèvia confirmació d’assistència. Els assistents podran rematar aquest esmorzar de germanor amb un cremaet gegant.

També pertocarà el diumenge 24 de setembre per als nombres 1 del dòmino de la Comunitat Valenciana. En col·laboració amb la Federació València de Dòmino se celebrarà un campionat dotat d’interessants premis econòmics. La inscripció serà de 40€ i inclourà l’esmorzar i el menjar dels participants.