Les Barraques de Carmen Asins posa en valor els teixits exclusius d’indumentària valenciana tradicional masculina

0
344

Els Barraques ha dedicat tota una planta del seu establiment del carrer Adreçadors a la indumentària d’home on compten amb els més exclusius teixits, únics i especials. A més, introdueixen dues línies de confecció i preu. D’una banda, el luxe de la sastrería a mesura, i per una altra, una selecció de peces semiacabades també exclusives, però més assequibles.

Professionalitat, criteri i dedicació. Aquestes són algunes de les raons que fan de Carmen Asins una de les millors indumentaristas de València. Així ho va reconèixer la Cambra de Comerç, atorgant-li en 1990 i en 2000 el Premi a l’Artesania. Poques signatures tenen un estil tan únic i distintiu com el dels Barraques, una signatura que ha tingut la capacitat d’adaptar-se i evolucionar el seu propi estil fins a arribar a una forma inequívoca i que es reconeix de seguida, tant per la costura com per colors i complements.

La botiga de cinc pisos al Carrer Adressadors és el reflex perfecte de la filosofia de Carmen Asins: elegància, unicitat, tradició i harmonia. Cada seda i cada complement… joies, encaixos, manteletes i mitjanes, passen per estricte procés de selecció per a garantir als seus clients qualitat i conjunts excel·lents.

L’equip, dirigit per la seua filles Marieta, ofereix un assessorament personalitzat que comença amb un estudi previ de la figura dels clients per a, posteriorment, aconsellar els millors colors, models i dibuixos que afavorisquen el màxim possible a la persona que portarà el vestit.

En la signatura han confiat Falleres Majors de València com Susana Remohí i Noelia Soria, l’artista Moncho Borrajo, i la cèlebre Carmen Lomana.

A més, és necessari esmentar els vestits masculins confeccionats pels Barraques, que per costures, elecció de colors i complements, no tenen res que envejar als elaborats vestits que porten les dones més luxoses de València.