Martín-Zarco proporcionara assessorament fiscal presencial des de la Federació

0
202

L’equip de la candidatura a les eleccions a Federació de Fogueres de Sant Joan encapçalat per Toñi Martín-Zarco, s’ha marcat com un dels seus objectius, donar servei d’assessorament fiscal a totes les comissions de Fogueres i Barraques. La federació posarà a la disposició de les associacions, un assessor fiscal de reconegut prestigi, que prestarà un servei presencial i permanent.

També, assessorarà en el compliment de les seues obligacions tributàries, reduint qualsevol risc i aconseguint els majors avantatges fiscals. Oferirà assessorament en la confecció i presentació de totes les obligacions fiscals periòdiques que l’associació puga tenir (IVA, règim fiscal especial d’imposts de societats, IRPF,…), en les possibles comunicacions i tramites amb l’Agència tributària i en estudi, preparació i presentació de recursos i reclamacions davant l’Agència Tributària. A més tindran assistència i defensa personalitzada davant els organismes corresponents.

“Les fogueres i barraques han d’estar tranquil·les i tenir la seguretat que estan fent les coses correctament amb les seues obligacions tributàries”, ha destacat la candidata, Toñi Martín-Zarco.