La solidaritat es dóna cita novament per a la lluita contra el càncer

0
617

Durant les festes de Turís la solidaritat ocupa un lloc important, i mostra d’açò és el multitudinari sopar contra el càncer que tots els anys se celebra en el dia de la dóna turisana, que ve a ser el primer dia oficial i en el qual les festeres van abillades amb el vestit típic de tainera.

Quasi mil comensals es reuneixen en la Plaza Vicent Ribes para posteriorment participar de la tómbola en la qual es van repartir al voltant de cinc-cents regals donats per la pràctica totalitat d’establiments de la localitat sense oblidar l’activa col·laboració dels clavaris de Sant Francesc de Borja, les cooperatives La Turisana i La Baronia, Caixa Turís, les comissions falleres i les associacions locals.

La regidora de Benestar Social, Núria Montero, va manifestar el seu agraïment als presents i va voler destacar que la Junta Provincial contra el Càncer ha reconegut la labor de la Junta Local contra el Càncer de Torís destacant la recaptació obtinguda l’any passat.

La vetlada va acabar amb ball participatiu a càrrec del grup Tres fan ball en el qual les festeres amb els seus pares van mostrar un alt grau de participació. L’últim dia de festes té lloc la cuestació contra el càncer en el qual també participaran arreplegant donatius.