Paterna acull este cap de setmana la V Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana

0
327

El municipi de Paterna acull els dies 2, 3 i 4 de juny la V Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Junta Local Fallera de Paterna, l’Ajuntament de Paterna i la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera. “Convidem al món faller a gaudir de totes les representacions programades enguany, que demostren la gran tasca artística de les comissions falleres de tot el territori”, ha destacat el vicepresident 1r de Junta Central Fallera i responsable de l’àrea de Juntes Locals, Daniel Buj.

La inauguració del cicle tindrà lloc este pròxim divendres a les 22.00 hores a l’Auditori Antonio Cabeza, que acollirà totes les representacions, i estarà presidida per la Fallera Major de València, Laura Mengó, i la seua Cort d’Honor, així com per la Fallera Major de Paterna, Verónica Amorós.

Seguidament, el grup de teatre de la Junta Local Fallera de Paterna representarà l’obra ‘Ànima infidel’. Les representacions continuaran el dissabte 3 de juny, a les 11.30 hores, amb ‘Volguts pares’, a càrrec de la comissió Antonio Pardo de Torrent i dirigida per Fèlix Alonso.

El diumenge 4 de juny pujaran a l’escenari la comissió Avinguda Josep Pau d’Alzira per representar ‘Una funció desastrosa’ (10.00 hores), la falla Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel·lí de València amb ‘Emocions’ (11.30 hores), baix la direcció de Silvia Atienza, i la falla del Port de Cullera amb ‘Fes-me una perduda’ (13.00 hores), dirigida per Mercè Sarrias.