La Verge dels Desemparats visita per primera vegada Carlet

0
729

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visita aquest cap de setmana, per primera vegada, la localitat valenciana de Carlet “després de la contínues peticions i els veïns per la gran devoció que tenen a la Mare de Déu”, ha indicat el rector José Ribes.

La imatge va arribar divendres passat, 20 d’octubre, a Carlet, on va ser rebuda a la tarda en la Plaza Salvador Giner, des d’on va ser traslladada a la parròquia de San José que va acollir la celebració d’una missa i vigília d’oració.

Avui dissabte, dia 21, la imatge de la Mare de Deu presidirà en la mateixa parròquia la celebració del rés de **laudes, rosari i missa solemne, a les 12 hores, i a partir de les 15 hores visitarà l’ermita de Sant Bernardo, la residència mixta de la tercera edat, el cementiri, on es resarà un **responso, i la residència “La Llum”.

Posteriorment tindrà lloc una ofrena de flors a la Plaça del Convent I La Vila prèvia a l’entrada de la imatge en la parròquia de l’Asunción de La nostra Senyora, a les 19.30 hores, on se celebrarà una missa i a la nit, una vigília d’oració.

El diumenge la parròquia de l’Asunción acollirà la celebració de diverses misses, a les 9.30, a les 10.30 la dels nens seguida per la presentació de nens a la Verge, i a les 12.30, l’eucaristia solemne. Ja a la tarda se celebrarà una processó amb la imatge pelegrina que serà acomiadada i traslladada, de nou, a la Basílica.

La visita a Carlet és l’última sortida de la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats d’aquest any fora de la ciutat de València, ja que la properes visites seran a la capital valenciana, a les parròquies de La nostra Senyora del Socors i del Sant Ángel Custodio.

M.Guallart-AVAN