L’Agrupació de Falles del Marítim presenta els seus esbossos 2017

0
203

Divendres que ve 13 de gener, a les 19:30 hores, en el Museu Reals Drassanes del Grau, siti en la Plaça Juan Antonio Benlliure, les 46 Falles que componen l’Agrupació de Falles del Marítim, realitzaran la Presentació d’Esbossos dels seus monuments fallers del present exercici.

La dita exposició serà inaugurada per les Falleres Majors de València 2017, Raquel Alario Bernabé i Clara María Parejo Pérez acompanyades dels seus Talls d’Honor, les quals aniran visitant u per un els estands de cada Comissió.

Una vegada les Falleres Majors de València, Talls d’Honor i invitats hagen visitat a les Comissions, es procedirà a realitzar l’entrega de Premis Infantils i Majors de les activitats realitzades durant l’Exercici.

A continuació, serà Clara Mª Parejo, la Fallera Major Infantil de València 2017, la que faça entrega dels Premis de “Laboriositat i Activitat” a les deu Comissions que han sigut mereixedores dels mateixos.

El diumenge 15 de gener, a les 11:00 hores, i en el mateix lloc, tindrà lloc la “Mostra de Balls Regionals” amb la participació dels Grups de Balls de les Falles Doctor J.J. Domine-Puerto, Yecla-Cardenal Benlloch, Mayor-Moraira-Nazaret, Progreso-Teatro la Marina, Cedro-Explorador Andrés, Barri Sant Josep, Av. de Francia-Alfred Torán i Olmos “El Parotet”, Barraca-Travesia Església del Rosario, Blasco Ibáñez-Mestre Ripoll, Santos Justo i Pastor-Serrería, així com el Grup de Tabal i Dolçaina de la Falla Yecla-Cardenal Benlloch. Al finalitzar la mateixa, es procedirà a la Clausura de l’Exposició d’Esbossos.