L’Agrupació Falles Centro donarà el benefici de la Picaeta Fest a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

0
313

Comença la Picaeta Festa, un concurs de tapes que organitza l’Agrupació Falles Centre amb la col·laboració de San Miguel, l’objectiu de la qual és realitzar una activitat que fomente la participació i la cohesió entre les comissions.

Aquesta festa va començar dissabte passat 28 de septiembre en la falla Plaça d’Espanya, i on cada diumenge una comissió fallera d’aquest sector organitza en el seu casal la trobada amb música en directe, alguna sorpresa i la varietat de tapes realitzades pels i les ‘manetes’ de la falla.

La sorpresa d’enguany va ser que l’Agrupació Falles Centre i Presidents de la mateixa van decidir destinar el benefici recaptat en les tapes solidàries dels diferents #PicaetaFest a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

D’aquesta manera, la millor tapa, la més original i la més dolça tindrà el seu premi. En si, un concurs, que està sent tot un èxit, en el qual no solament regna el passar-lo bé i confraternitzar, sinó també que les creacions siguen un incentiu per a l’hostaleria.