L’Ajuntament traslladara la vintena de falles que porten 9 mesos en la Marina Real abans del 30 de desembre, a Fira València

0
207

Ho avança Viu Les Falles. L’Ajuntament de València ha adjudicat, avui 23 de desembre, un contracte menor amb l’empresa MUDINMAR MOBILITY, S.L., per un import de 6.031,85€ (iva inclòs), per a segons s’indica en la resolució signada disposar ‘del subministrament de vehicles i operaris per al trasllat al recinte de Fira València de les peces dels monuments fallers que actualment estan depositats en la Marina de València’.

‘La duració del contracte serà des de l’endemà de la notificació de l’adjudicació fins al dia 30 de desembre de 2020’, segons s’assenyala expressament en la pròpia resolució.

Així mateix, es detalla en la resolució que els pressupostos de les tres empreses a les quals se’ls ha sol·licitat, són de data de desembre, resulta curiosa la demora en l’inici d’actuacions de l’Ajuntament, quan era una situació generada i arrossegada des de la suspensió de les Falles al març.

El trasllat de la vintena de falles, depositades fa ja 9 mesos, es produirà després de la sol·licitud, a mitjan novembre, de la Marina Real que es retiraren ‘com més prompte millor’ les peces dels hangars de la Base (antiga nau del Alinghi) per a la realització d’activitats pròpies del Consorci València 2007.