Així ha sigut el final del concurs de Playbacks de Junta Central Fallera

0
203

La Sala Canal va acollir el dimecres 22 de desembre a la nit la final de la XXXVI edició del concurs de Playbacks de Junta Central Fallera, una de les competicions més estimades del cicle faller que ha tornat després de dos anys sense que es poguera celebrar a causa de la pandèmia. La competició ha arribat a la seua fi amb una absoluta demostració, una vegada més, a pesar que en aquesta ocasió més especial, de coreografies, balls, música, interpretació, vestuari, decorats i coordinació.

El món faller s’ha donat cita en el teatre de la Sala Canal en la competició final del concurs de Playbacks de Junta Central Fallera, que ha comptat un any més amb el periodista Bor Peiró com a mestre de cerimònies. Així mateix, La competició, organitzada per la delegació de Festejos de Junta Central Fallera, ha comptat amb totes les mesures de seguretat, com l’ús obligatori de màscara en tot moment i de gel hidroalcohòlic o aforament limitat, entre altres. A més, totes les persones assistents han hagut de presentar el certificat COVID per a accedir a les instal·lacions.

A les 21.30 hores van començar a desfilar per la catifa roja les quatre comissions que han participat enguany, sota l’atenta mirada del jurat. Per part seua, la Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell, amb les components de la seua Cort d’Honor, no ha pogut assistir a la final, però ha volgut enviar un missatge, en forma de vídeo, per a desitjar sort a totes les comissions participants, alhora que ha demanat responsabilitat per a continuar complint amb les normes sanitàries perquè el col·lectiu faller “ha sigut exemple i ho serem sempre”. “Per això he volgut enviar-vos aquest missatge. Un missatge de prudència però també vull que siga un missatge d’ànim per a tots i totes els que hui participeu en aquesta nit de playbacks. Molta sort i moltes gràcies per a ser uns grans artistes. En res ens tornarem a veure“, ha pronunciat.

AQUESTS SÓN ELS PREMIS:

– Millor vestuari: falla Monestir de Poblet – Aparicio Albiñana
– Millor coreografia: falla Monestir de Poblet – Aparicio Albiñana
– Més ben decorat: falla Monestir de Poblet – Aparicio Albiñana
– Millor intèrpret masculí: Enrique Santafusta (falla Monestir de Poblet – Aparicio Albiñana)
– Millor intèrpret femenina: Ana Carrascosa (falla Monestir de Poblet – Aparicio Albiñana)

4t premi: falla Maestro Bellver – Mariano Ribera (“Tarzán”)
3r premi: falla Fra J. Rodríguez – Pintor Cortina (“Feliçment morts”)
2n premi: falla Joan d’Aguiló – Av. Gaspar Aguilar (“Who is the Queen?”)
1r premi: falla Monestir de Poblet – Aparicio Albiñana (“Alive”).