Les Falles 2018 finalitzen felicitat a tota la ciutadania per mantenir la ciutat neta

0
620

Amb les flames de les Falles ja apagades arriba hora de fer balanç. L’Ajuntament de València ha informat hui de les dades més destacades des del punt de vista de la neteja i la recollida de residus, un àrea on enguany destaca de manera considerada la reducció del vandalisme.

La regidora de Medi ambient, Pilar Soriano, ha assegurat que han sigut unes Falles “tranquil·les” en les que ha ajudat el comportament més cívic de la ciutadania.

Amb una aportació pressupostària extra d’un milió i mig d’euros per al dispositiu especial de neteja, València ha arreplegat més de 2.000 tones de cendres, 5.000 quilos de residus i 40.000 quilos de vidre.

Estes dades posen en manifest l’eficàcia de la campanya “Ara pots pujar el reciclatge”, una iniciativa que ha beneficiat en la neteja de tots els carrers de la ciutat.

A pesar de la finalització de les festes encara queda per fer. Per açò fins al pròxim dia 23 es durà a terme una acció extra de neteja de tots els racons de València per a garantir la recuperació dels nivells d’higiene.

De manera paral·lela, s’aniran reposant els contenidors en els seus llocs habituals per a així recuperar la normalitat de la ciutat.