Les falles de Turís presenten els seus monuments per a 2019

0
193

A través d’un senzill acte que congregà als màxims representants de les cinc comissions falleres de Turís es van presentar les deu falles, entre grans i infantils, que ocuparan les diferents demarcacions d’esta localitat de la Ribera Alta entre els dies del 28 al 31 de març de 2019.

L’alcalde i President Nat de Junta Local, Eugenio Fortaña, va presidir l’acte junt a Isabel Guaita, Regidora de Cultura i Presidenta Executiva.

En Els Barris planten per tercer any consecutiu Fernando López, amb el lema “Univers” en la infantil, i Santaeulalia Tematizaciones amb el lema “Els Barris oriental” en el cas de la gran. En Plaça del Mercat s’estrena Vicent Llácer amb la falla que du per lema “A la reconquesta de Turís”, mentre que Vicent Espeleta plantarà el seu huité monument infantil amb el títol “Eclipse”.

Paco Torres afronta el segon any amb Placeta del Marqués amb una falla que portarà per lema “A per ells”. Per la seua banda Salvador Dolz s’encarrega per sisé any consecutiu de la falla infantil amb el lema “Roma, quin circ”.

En Av. Corts Valencianes Pepe Badía també planta per segon any les dues falles amb els lemes “D’il·lusió també es viu” la gran i “A què juguem?” la infantil. Finalment L’Antiga Fontanella també estrena artista faller, en este cas Ramón Lemos plantará el monument gran i l’infantil amb els lemes “Enguany màgia” i “Una de l’oest” respectivament.

En el transcurs de l’acte també es van lliurar els premis al concurs de targetes de Nadal organitzat per Junta Local i que van correspondre a Neus Martín i Pilán, de la Falla els Barris, i Azahara Segura i Picó de la Falla Av. Corts Valencianes.