Les Falles de València es converteixen a la festa popular més buscada en Internet

0
636

On menjar uns bons bunyols de carabassa o els monuments a visitar és el més buscat

Les Falles de València s’han convertit a la festa popular més buscada en Google des que fossin declarades Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO, segons un estudi realitzat per Agenciaseo.eu. L’empresa valenciana de màrqueting digital i especialitzada en posicionament web ha constatat que el nombre de cerques que rep la festa valenciana supera amb escreix a les d’altres festejos nacionals, com són el Carnestoltes de Cadis o els Sanfermines, entre uns altres.

On menjar uns bons bunyols de carabassa, els monuments a visitar, actes oficials o les revetlles són les paraules clau més buscades en Google. La bufanda fallera amb 880 cerques es manté després del boom de l’any passat, 2018 ha començat amb un nombre de cerques a tenir en compte que li estarà fent molt bé a les tendes online que l’ofereixen. Els bunyols de carabassa amb 18.100 cerques: tant bunyols de carabassa com a bunyols valencians són una de les grans cerques durant el mes en el qual es desenvolupen les Falles. I és que no hi ha gens millor per reposar forces que uns bunyols amb xocolata després d’una intensa jornada fallera.

Per la seva banda, la Nit del Foc té unes 14.800 cerques, ningú vol perdre’s un esdeveniment nocturn tan màgic com aquest que omple de llum el cel de València i deixa perplex a més d’un. Encara així, la Mascletà segueix sent l’acte per excel·lència, arribant a superar les 40.000 cerques al març de 2017.

Quantes falles hi ha a València (3.600). És una pregunta que es fan tant valencians com a forans i és que pràcticament en cada encreuament de carrers un pot trobar-se amb un monument de cartró pedra en honor a San José. Els concerts Falles 2017 tenen 8.100 cerques. Un clàssic que mai pot faltar i al que persones de totes les edats acudeixen cada any. A més, els Jardins de Vivers, lloc on se celebren, és un pulmó verd de la ciutat perfecte per seguir gaudint de la festa fallera. L’Ofrena València ha obtingut unes 2.400 búsqueas, els valencians reten homenatge al seu Cheperudeta, vestint tot el seu mantell de flors de diferents colors. Un espectacle que ningú pugues, ni vol, perdre’s. El Blusón faller bebè ha tingut 390 cerques. Un faller neix o es fa? Potser mai sabrem la resposta però tenir una tenda online amb blusones fallers també per als més nens és garantia de negoci segur. TheFalles of València ha obtingut 170 cerques. Després diuen que els espanyols traduïm literalment a altres idiomes! El resultat enganya perquè supera les 3.000 cerques anuals i demostra que els estrangers tenen les Falles en el punt de mira a l’hora d’organitzar les seves escapades.

En canvi, el podium de cerques mensuals en Google respecte als esdeveniments o actes de major interès a les festes populars a nivell nacional està més repartit, concretament en: “Tancament Sant Fermín” amb 9.900, “Chirigotade Cadis” amb 9.900 i la “Mascletà” amb 6.600 cerques.