La Falla Quint Pizarro de Mislata comença les seues falles amb marisc

0
684

La Falla Quint – Pizarro de Mislata comença les seues falles agafant més força que ningú, el dia 25 de febrer,  es va presentar el quadre d’honor amb els capells i calendaris, donant així per tancat el contingent de el  tradicional esmorzar de  Marisc.

Diumenge que ve 11 de març, els carrers de el barri del Quint de Mislata tindran una olor molt especial com ho porta tenint des de fa més de 18 anys.

Tot açò és possible gràcies a una persona Vicente Bellver, qui sempre ha  estat com a director d’orquestra, acompanyat açò sí, sempre amb la seua tropa de cuiners  i col·laboradors, que obligadament ha hagut de créixer amb el temps, doncs de cuinar esmorzar per a 12 o 15 persones en el seu moment, fins a les 180 que van acudir l’any passat

De l’acte destaca Vicente, el germanor que suposa per a la falla la celebració d’aquest esdeveniment i a més ens comentava que ve gent de Saragossa, Bilbao, Madrid o Teruel i que gràcies a les xarxes socials en els últims temps aquesta augmentant el numere de persones que vénen des d’altres llocs d’Espanya.

L’hora d’inici, 9 del matí, en aqueix moment els cuiners de la Falla Bº Quint – Pizarro encendran les planxes. Bon  profit