Les Falleres Majors de Sagunt 2018 s’acomiaden dels faller del Camp de Morvedre

0
304

Un any més l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt va ser l’escenari, dissabte passat, 25 d’agost, de l’acte de comiat de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2018, Mar Giméno López i Andrea Escribá Fernández, un esdeveniment que va congregar a integrants de les 30 comissions falleres del Camp de Morvedre i que suposa l’últim acte oficial de les actuals màximes representants de la festa josefina de la comarca.
En aquest esdeveniment va estar present l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, la regidora de Festes i Cultura Popular del consistori saguntino, Asun Moll, així com altres regidors, tant de l’equip de govern com de l’oposició, de l’Ajuntament de Sagunt i el Delegat de Juntes Locals de Junta Central Fallera de València, Ferrán Martínez.
L’acte va incloure els tradicionals discursos que tant les Falleres Majors i Presidents de les comissions, tant infantils com a adultes, com les dotze integrants de les seues respectives Corts d’Honor, els van dedicar des de l’escenari de l’auditori saguntino a les màximes representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt.
A continuació, van anar el President Executiu de l’entitat fallera, Rafael Burgos i l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, els encarregats d’acomiadar-se de Mar i Andrea, recordant alguns dels moments més importants de l’any. Després d’açò se’ls va fer lliurament d’uns quadres de record del seu regnat, per part del propi president i del vicepresident d’Assumptes Generals, Miguel Huguet.
Finalment van ser les pròpies Andrea Escribá i Mar Gimeno els qui van prendre la paraula per a acomiadar, en dos sentits i molt emotius discursos esguitats de llàgrimes i agraïments, l’intens any que han viscut com a màximes representants de les Falles del Camp de Morvedre.