Les Belleas del Foc inauguren l’Exposició del Ninot 2017

0
810

L’Exposició del Ninot estarà oberta fins al 8 de juny a les 19:30 hores, on es procedirà al recompte de vots per a indultar els dos ninots, adult i infantil.

En la vesprada del 18 de maig es va celebrar la inauguració de l’Exposició del Ninot 2017 en la Llotja del Peix. Com cada any, l’acte va ser precedit amb una desfilada que ha començat des de la Concha de l’Esplanada fins a la Llotja i en el que van participar els Belleses del Foc d’Alacant i les seues Dames d’Honor.

A la inauguració van acudir Gabriel Echávarri, alcalde de la ciutat d’Alacant; Daniel Simón, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant; Manuel Jiménez, president de la Federació de Fogueres de Sant Joan acompanyat per les catorze representants de foc; Joaquín Rubio, mestre major del Gremi d’Artistes de Fogueres d’Alacant i Luis Miguel Papi, Gestor Comercial del Grup Heineken.

Una vegada realitzat l’acte d’inauguració, es va dur a terme un recorregut pel recinte on es van poder veure tots els ninots de les diferents comissions i barraques. Així mateix, quan va finalitzar el trajecte, els Belleses del Foc d’Alacant i les seues Dames d’Honor van ser les primeres a obrir la votació dels Ninots Indultats 2017.

Fotografies cedides per Simarro Fotografia