Les candidates a Falleres Majors de Dénia desfilaran en un acte públic

0
6

Cinc dones i sis xiquetes aspiren a ser les màximes representants de les falles de Dénia 2018, i aquest cap de setmana comença el compte arrere per a conèixer qui d’elles seran les triades pel món faller.

Aquest diumenge, 21 de maig, les onze candidates desfilaran, vestides de valenciana, davant els membres de l’Assemblea amb dret a vot. Ho faran en un acte obert al públic que se celebrarà en la sala Jauja, en Baleària Port, a partir de les 12:00 del matí. Des de Junta Local Fallera es convida al món faller i a la societat en general a assistir a aquest esdeveniment, d’entrada lliure fins a completar l’aforament.

Aquest acte públic es celebra després de la convivència que va tindre lloc dissabte, en la qual les candidates van participar en un programa d’activitats elaborat per la Junta Local Fallera amb la finalitat de conèixer-les millor. Durant la jornada van visitar el Castell de la ciutat i van compartir un dinar de germanor al costat dels membres de la Junta Local Fallera, els delegats de l’assemblea de les falles de Dénia i els presidents de les comissions de la ciutat que participen en la convivència.

Les candidates a Fallera Major Infantil de Dénia són:

Mar Galán Carrascosa (Falla Darrere del Castell)
Noa Más Martí (Falla París Pedrera)
Sara Sendra Gallego (Falla Baix la Mar)
Neus Sánchez García (Falla Oeste)
Carla Vinaroz Giménez (Falla Campaments)
Paula Cristóbal Ivars (Falla Saladar)

Les candidates a Fallera Major de Dénia són:

Marta Fernández Perelló (Falla Centro)
Pilar Ramírez García (Falla París Pedrera)
Andrea Lozano Terrades (Falla Diana)
Melani Ivars Rojas (Falla Saladar)
Cristina Moll Vargas (Falla Campaments)