Les desfilades d’indumentària reaviven les ganes de falles

0
282

Aquest divendres ha tingut lloc un cap de setmana replet d’actes organitzats per Junta Central Fallera (JCF) en homenatge a l’IV aniversari del reconeixement de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Entre les activitats previstes i en col·laboració amb el Gremi de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, s’han organitzat tres desfilades d’indumentària valenciana on han participat prop de 40 signatures de reconegut prestigi del sector i que passaran els seus models pel Palau de Congressos de València.

En primer lloc, el divendres 11 de desembre, a les 20 hores van desfilar Alan Indumentaria, Amparo González Costura, Artesania Fidela, Artesania Viana, Artesania Castillo, Coco-Liso, Eugenia Puertes, L’Armari de Fallera, Lydia Garro, L’U i Dos, Marian, Ma-vi-mar, Pinazo i Burlay i Tresor en Seda.

D’altra banda, el dissabte 12 de desembre, a les 19 hores, van mostrar les seues novetats les signatures de Angelita Suay, Amparo Fabra, Amparo Gálvez, Carlos Salvador, Carmen Giménez, Cosas Cucas, Educardo Cervera, El Vestidor Faller, Empar del Remei, Espolí Amparo Gómez, Flor-Carmen Bueso, Flor de Cotó, Segles, Textures i Vicemar.

Ja el diumenge 13 de desembre, a les 19 hores, van tancar els cicles de desfilades les signatures de 1700, Aigües de Març, Ernesto de Sostoa, Gemali, Il·lusions, Isabel Soria, Mamà Cose, Rin-Mar, Roa Tèxtil i Serrano i Navalón.

La indumentària valenciana és un dels trets més característics de la festa fallera, i a través d’aquest homenatge, el sector rendeix tribut al reconeixement de la festa valenciana més internacional.