Per aquest Nadal la Falla Duc de Gaeta proposa “Nadal al Duc”

0
385

La Falla Duc de Gaeta- Pobla de Farnals es complau a presentar l’ambiciós projecte que, amb el lema “Nadal al Duc” durà a terme durant les pròximes celebracions de Nadal i Reyes.
Es tracta d’una àmplia i variada proposada soci-festiu-cultural que, amb el Nadal com a protagonista, està dirigida a públic de totes les edats amb la finalitat de continuar potenciant aquesta entranyable festa en l’ambient familiar que envolta al nostre col·lectiu faller.
Més d’una trentena d’activitats diferents conformen un extens programa que es desenvoluparà en el Casal delDuc des d’aquesta mateixa setmana i fins al pròxim 6 de Gener del pròxim any. Per a #això s’ha habilitat un ampli espai que ocupa una superfície de 200 m2 i que conté el monumental pesebre amb el qual participem en els concursos oficials, un espectacular arbre nadalenc de 4 m d’altura, exposicions de naixements i postals nadalenques, mostra de ninots que representen a protagonistes d’aquests entranyables festejos i una gegantesca bola de cristall que ens convertirà en figures decoratives.
Altres “plats forts” en l’apartat cultural vénen daus per la representació teatral del naixement de Jesús, el Belém vivent (infantil i adult), la presentació dels nostres projectes 2019 i els concerts “Màgica Nadal” (Coral Inesina de Benigànim i Coral Polifònica Sagrada Família de Gandia) i “Nadales per a recordar” a càrrec del Cor “Les veus de la memòria” pertanyent a l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer de València, AFAV.
De cadascuna de les activitats informarem individual i oportunament.