Les falleres majors de Torrent són exaltades en uns actes plens d’emoció i sentiments

0
639

Carmen Raga i Leyre Gallego, acompanyades de les seues corts d’honor, reberen la joia i la banda que les acredita con a màximes representants de les falles de 2019

Torrent, 22/10/2018 Este cap de setmana, el món faller ha estat d’enhorabona, perquè fou el moment d’exaltar les màximes representants de les festes josefines de l’any 2019. La fallera major de Torrent, Carmen Raga i Ortí, i la fallera major infantil, Leyre Gallego i Ruiz, visqueren moments inoblidables i màgics, acompanyades de les corts d’honor, familiars, amics i veïns.

Dissabte a la vesprada, l’Auditori es va omplir de gent per a gaudir de l’exaltació de Carmen Raga, que arriba amb cotxe precedida per la seua cort d’honor. L’acte, que portava per nom Rapsòdia del foc, va estar ple de música en directe, amb la participació d’un quartet, a més de balls de saló amb la parella formada per Vanesa Maroto i Joan Albelda. Entre les moltes sorpreses destacà la presència de l’art amb una pintura, també en directe, de la imatge de la fallera major en un espectacular quadre. L’exaltació va estar presentada per Carlos Jiménez, i el mantenidor fou Alfred Costa, anterior regidor de Cultura, Activitats Lúdiques i Falles de l’Ajuntament de Torrent.

La festa fallera continuà diumenge al matí amb l’exaltació de Leyre Gallego. La fallera major infanti va viure moments únics acompanyada de les xiquetes de la seua cort d’honor. L’acte estigué marcat per moments màgics amb un espectacle titulat Carpe Diem, princesita Leyre!, on la fantasia va estar molt present de la mà d’unflables i làsers lluminosos. El conductors de l’exaltació foren Salva Ros i Gemma Ramírez, i en este cas, la mantenidora fou Estefanía de Julio, exvicepresidenta de protocol de Junta Central Fallera.

Les dos falleres majors reberen de la mà de l’alcalde Jesús Ros, la joia i la banda que les acredita com a màximes representants de les falles de l’any 2019. L’alcalde Jesús Ros va dedicar unes paraules emotives a les dos protagonistes Carmen i Leyre, per a destacar esta data “en què Ia il·lusió, passió, sentiment són els ingredients que tenen les falles sumats al de la vostra alegria i l’any que viureu el vostre somni, ser fallera major de Torrent. Teniu per davant uns mesos per a gaudir i portar en el cor el nostre poble i tota la gent que vos vol i vos acompanyarà en este preciós any”.

En acabar les dos exaltacions, i abans de sonar l’himne de Torrent i el de la Comunitat Valenciana, les falleres majors reberen la visita dels representants d’altres juntes locals falleres de municipis veïns; la fallera major infantil de València, Sara Larrazábal Bernal; les reines de les festes de Segorb, Maria Carot Porcar i Raquel Gómez Flor; i els màxims representants del teixit fester, empresarial i social de la ciutat