Les Falleres Majors de València 2017 participaran en l’Ofrena de Flores de Caudete

0
687

A iniciativa de l’Associació Cultural Valencianista de Caudete, l’Ajuntament de la localitat va tramitar a principis d’any la invitació formal a la Junta Central Fallera de la Ciutat de València perquè els visitara durant les Festes Patronals la Fallera Major de València, igual que l’any passat ho va fer la seua antecessora, Alicia Moreno. Fa uns dies es va rebre contestació, comunicant-se que serien la Fallera Major, Raquel Alario, i la Fallera Major Infantil, Clara Parejo, els que els visitarien el dia 7 de setembre.

La recepció oficial serà el dia 7 de setembre, a les 17 hores, a les portes de la Casa Consistorial, on autoritats polítiques i festeres donaran la benvinguda a Caudete a les Falleres per a, tot seguit, realitzar una xicoteta Ofrena floral al retaule de la Mare de Déu dels Desemparats, ubicat en la Llotja.

Igual que el passat any, presenciaran el primer acte dels Episodis Caudetanos, tenint com a colofó el desfilar en l’Ofrena de Flores que Caudete realitza a la Mare de Déu de Gràcia.