Les Falles celebraren la Gala de la Pirotècnia 2020

0
230

El palau de l’Exposició va acollir la Gala de la Pirotècnia on es va donar a conèixer les pirotècnies que s’encarregaran de disparar les mascletàs i castells fins el pròxim dia 19 de març.

Per segona vegada serà una dona, Mª José Lora, de la pirotècnia Caballer FX, l’encarregada de disparar el castell de la nit del foc, la mascletà del dia de San José i de realitzar la cremà de les falles municipals, tal com ja el va realitzar l’any 2018 la pirotècnica Reyes Martí.

Noves incorporacions en la Gala de la Pirotècnia

Un calendari que compta amb noves incorporacions i que omplirà la plaça d’Ajuntament, la Marina, i el Passeig de l’Albereda, entre un altre marcs, amb espectacles que no deixaran a valencians i visitants indiferents; gràcies a la ferma aposta per la pirotècnia que ha realitzat de nou l’Ajuntament de València.

A més en la Gala es va retre homenatge a dos col·lectius que fan una gran tasca com són el Tinent Coronel de la Intervenció d’Armes III Comandància de la Guàrdia Civil, Don Joan José Anta. I la Falla Na Jordana, encarregada de recuperar L’Alba de les Falles, la Nit de la plantà.

El calendari pirotècnic, dóna el tret d’eixida cap a les Falles del 2020, i és que ja aquesta tot quasi preparat per a escoltar les paraules que calen foc en la millor festa del món: “Senyor Pirotècnic, pot començar la mascletà!”