Álvaro Moliner dedica unes jornades als mantons antics

0
750

Hui, dijous 18 de maig, l’indumentarista Álvaro Moliner dóna el tret d’eixida a la I Mostra de Mantons Antics en les seues instal·lacions de la 1a planta d’El Corte Inglés de l’Av. França.

La inauguració tindrà lloc a les 19:30 hores amb una actuació de ball espanyol i un sorteig d’un mantó entre els assistents. Un excel·lent reclam per a conéixer de primera mà esta exposició única.

Demà divendres 19 de maig, en l’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de l’Av. França (8a planta), s’oferirà una xarrada col·loqui amb el lema “Vestir-se amb un quadro”.

Vols conéixer de primera mà l’origen del mantó de Manila? Els seus usos en la indumentària valenciana? Com conservar-ho? Tens un antic i vols que t’ho valoren i saber un poc més de la seua història?

Estos detalls i curiositats se n’aniran desvelant al llarg de la tertúlia a càrrec de Javier Marco i Pablo Martínez, autors del llibre “Vestir-se amb un quadro”, llibre que es podrà adquirir allí mateix i que els autors estaran encantats de firmar.

Això sí, les places són limitades pel que les persones interessades hauran d’apuntar-se enviant un missatge privat a la pàgina de Facebook d’Álvaro Moliner (https://www.facebook.com/alvaromoliner/).

Com a colofó a esta I Mostra, el dissabte 20 de maig, a les 19:15 hores, tindrà lloc una desfilada de mantons antics en la terrassa d’El Corte Inglés de l’Av. França (8a planta). L’entrada serà lliure i gratuïta i es mostraran mantons no exposats en l’exposició.