Les falles de Paiporta inauguren l’Exposició del Ninot i celebren la Nit d’Albaes aquest dissabte

0
654

El Museu de la Rajoleria de Paiporta inaugura aquest dissabte a les 18 hores l’Exposició del Ninot.

En aquesta mostra, cadascuna de les sis comissions de la localitat exposarà dues peces, una de la falla gran i altra del monument menut. A la inauguració de l’exposició acudiran l’alcaldessa, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, la Fallera Major de Paiporta, Alba Escorhuela, i la Fallera Major Infantil, Paula Marí, així com el president de la Junta Local Fallera, Adrián Coso.

També es preveu l’assistència de les falleres majors i falleres majors infantils, a més dels presidents i falleres i fallers de les sis comissions falleres de Paiporta: Falla Jaume I, Falla Mestre Serrano, Sant Francesc i Adjacents, Falla Plaça Cervantes, Falla Sant Antoni i Adjacents, Falla Plaça de l’Església i Falla Verge dels Desemparats-Doctor Fleming.
Després de la inauguració i la visita a l’exposició, a la nit, a partir de les 22:30 hores, tindrà lloc la tradicional Nit d’Albaes, en què la comitiva visitarà tots i cadascun dels casals fallers de la localitat en una vetlada plena de tradició i emoció que acabarà a la matinada. El començament està fixat a l’esplanada de l’Auditori Municipal.

Aquest dissabte es dóna el tret d’eixida a les activitats prèvies a les Falles 2017. A l’altre dissabte, 25 de febrer, està programada la Crida, des del balcó de l’Ajuntament. I dia 4 de març, els carrers de Paiporta s’ompliran de la sàtira i l’humor de l’espectacular cavalcada ninot.