Les falles ploren la pèrdua de Vicente Izquierdo

0
171

El sector del Marítim plora la pèrdua de Sr. Vicente Izquierdo Camacho. Va ser faller de la Falla Sant Rafael – Antón Martín, gerent de AISPROYEC, principal patrocinador de l’Agrupació des de fa anys i sobretot una grandíssima i excel·lent persona, sempre al costat de la seua gent, de la seua Falla i de les Falles.

Cal recordar que Esquerre -amb la seua empresa Asiproyec- va ser el principal patrocinador de l’intent del Rècord Guiness de fer paelles alhora, del qual mai es va aconseguir, i mai va ser per la seua obstinació i suport. Ell, entre altres coses, va arribar a adquirir totes les paelles d’aquell rècord Guinness que més de problema li va portar justificar aquell patrocini.

El seu comiat ha sigut el dissabte 19 de desembre a les 11 del matí. A causa de la seua gran bondat, moltes cares conegudes del món faller, de la Setmana Santa, del món esportiu com el president del Llevant UD, Quico Català, han acudit a donar el condol a la família.

Un home dedicat per i per a les falles. Un faller q deixe una saga d’una família fallera. Gràcies per fer gran la festa fallera. Descansa En Pau, Vicente.