Picanya exalta les seues Falleres Majors 2019

0
328

Ángela Máñez i Maite García exerceixen ja com a Falleres Majors de la localitat

Dissabte passat, el Centre Cultural de Picanya es va engalanar per celebrar l’exaltació de les seues Falleres Majors per al pròxim 2019. Un acte que, enguany, ha estat marcat per la innovació. Tant Ángela Máñez i Maite García, com les seues Corts d’Honor, van arribar al Centre en cotxes de l’Antigor. Tot un privilegi que la Junta Local de Picanya va posar a la seua disposició. Allà van ser rebudes al ritme del tabal i la dolçaina.

L’exaltació va començar amb la representació de Musicals de Cine!, una intervenció del Cor Jove de la Unió Musical de Picanya que, dirigits per Amelia Hueso, interpretaren un variat repertori de cançons emblemàtiques del cinema musical, com Waterloo, d’ABBA, Bohemian Rapsody, de Queen o City of Stars, de La La Land. Durant la segona part de l’acte va tindre lloc l’exaltació de les Falleres Majors. Presentat per la Fallera Major de Picanya de 2015, María March, l’acte va comptar amb la participació de l’alcalde de la localitat, Josep Almenar i Navarro, i amb la vicepresidenta de Junta Central Fallera, Montse Catalá, com a mantenidora. El moment més esperat va arribar amb la imposició de bandes. Unes bandes que acrediten a Ángela Máñez i a Maite García com a màximes representants de Picanya i que van rebre visiblement emocionades.

A més, Ángela i Maite van estar molt ben acompanyades, no sols per l’enorme quantitat d’agrupacions culturals del municipi que s’aproparen al Centre Cultural, sinó també pels representants de les quatre comissions falleres existents en la localitat. També van rebre la visita de diverses Juntes Locals, així com de la de la Fallera Major de València, Marina Civera, i de la seua Cort d’Honor.

Fotografies: Josep V. Zaragoza