Paiporta inaugura l’Exposició del Ninot 2018

0
657

El Museu de la Rajoleria de Paiporta ha inaugurat aquest cap de setmana l’Exposició del Ninot, mostra en què cadascuna de les sis comissions ha aportat una figura de les seues falles grans i menudes. A l’estrena de l’exposició varen assistir l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, la fallera major de Paiporta, Tamara Canales Vázquez, i la Fallera Major Infantil, Noemí Garcia Navas, així com les seues corts d’honor. També assistiren diferents membres de l’equip de govern, la corporació municipal i la Junta Local Fallera.
L’acte, com és habitual, va omplir el Museu de la Rajoleria amb falleres, fallers, falleres majors i presidents de les comissions, que aprofitaren per a veure de prop avançaments dels monuments que ocuparan els carrers de Paiporta en menys d’un mes. En l’Exposició del Ninot hi ha mostres dels monuments grans i menuts de les falles Plaça Cervantes; Jaume I, Sant Antoni i Adjacents; Verge dels Desamparats-Doctor Fleming i Adjacents; Mestre Serrano-Sant Francesc i Adjacents, i Avinguda Francesc Ciscar-Plaça de l’Església.
L’Exposició del Ninot estarà ubicada al Museu de la Rajoleria de Paiporta fins al mateix dia de la Plantà, el 15 de març.