Se celebra la primera Gala Fallera de Juntes Locals

0
348

Un total de 35 Juntes Locals s’han reunit en la Sala Santi de Cullera per festejar la primera Gala de Juntes Locals. 

Una setmana abans de la Gala Fallera que tindrà lloc en València, les diferents Juntes Locals de la Comunitat es congregaren en Cullera per celebrar una trobada a la qual acudiren vora 700 persones. Entre elles es trobaven la Fallera Major de València, Rocío Gil, i la seua Cort d’Honor, així com el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset. Tampoc van faltar multitud de fallers de Benicarló, del Camp del Túria, de Xàtiva, de l’Horta Sud, de La Ribera o d’Elda, entre altres. 

Després de la recepció en el jardí, es realitzà un acte protocol·lari en què s’acollí a totes les Juntes Locals. Rocío Gil i Pere Fuset, juntament amb Jordi Mayor, alcalde de Cullera, foren els encarregats de rebre-los. Com a anècdota, era la primera vegada que l’alcalde cullerà s’abillava amb el vestit de torrentí. El grup de ball de Cullera executà el bolero de Cullera per amenitzar la vetlada, després del qual va tenir lloc el banquet. A continuació, Jordi Mayor, juntament amb Rocío Gil, van fer un brindis en què reivindicaren la importància de la germanor i la unitat fallera amb l’objectiu de fer de la festa un esdeveniment cada vegada més grandiós. 

Després d’un vals, obert per la Fallera Major de València i l’Alcalde de Cullera, d’una banda, i el President de Junta Central Fallera i la Presidenta de la Junta Local de Cullera, Susi Melià, d’una altra, es donà pas a la diversió de la mà de l’Orquestra La Quinta Nota. 

Fotografies: Josep V. Zaragoza