Mislata rep a Consuelo Llobell

0
433

Diumenge passat, el consistori de Mislata va acollir la ja tradicional recepció a les màximes autoritats de la festa fallera. L’alcalde de la ciutat, Carlos Fernández Bielsa, va rebre a Consuelo Llobell Frasquet, Fallera Major de València, i la seua Cort d’Honor per a donar inici a les Falles 2020.

En el saló de plens es trobaven les Falleres Majors i Presidents de les onze comissions de Mislata per a conéixer al costat de les autoritats municipals i les màximes representants de la ciutat de València la que serà la imatge de les Falles de Mislata 2020, obra de la il·lustradora valenciana Ada Díez.

Consuelo va ocupar per un dia la presidència del ple, cedida pel màxim representant, i les components de la Cort d’Honor les bancades on habitualment se senta la corporació municipal.

L’Alcalde va fer lliurament a Consuelo de les claus de la ciutat com a símbol d’honor cap a la seua figura i recordant que “ser faller o fallera és una manera de viure, d’expressar-nos com a societat, de gaudir de la cultura popular i mantindre viva la flama de les tradicions durant tot l’any”.

Consuelo es va mostrar molt agraïda en tot moment i va tindre l’oportunitat de signar en el llibre d’honor de la localitat davant la presència de l’alcalde i del regidor de Falles, Teo Núñez.