Els Granaders de la Verge dels Dolors clausuren el seu 75 aniversari

0
633

Amb una missa en la Catedral, seguida per una processó amb la imatge pels carrers del centre

La Catedral de València va acollir ahir la clausura de la commemoració del 75 aniversari de la benedicció de la imatge titular de la Confraria de Granaders de la Santíssima Verge dels Dolors Coronada, de la parròquia de Santa María del Mar de València.

A la vesprada va tenir lloc una missa de pontifical en la Seu, durant la qual va presidir l’altar la imatge de La nostra Senyora dels Dolors, que aqueixa mateixa vesprada, abans de l’eucaristia, va ser traslladada des de Santa María del Mar fins a l’església de la Santa Creu i “va ser portada des d’allí, sota pal·li i portada a coll, fins a la Catedral”, han indicat fonts de la Confraria.

Després de la missa “la imatge va ser portada en processó pels carrers del centre, amb un recorregut que va començar en la plaça de la Reina, carrers de Mar i Avellanes, va entrar en la Basílica per a visitar a la Verge dels Desemparats, i per la calle Cavallers va ser traslladada fins a l’església de la Santa Creu”, han afegit.

A més, avui, dissabte, a les 20.30 hores, tindrà lloc una dansà en honor a La nostra Senyora dels Dolors en la plaça de l’església de Santa María del Mar i el diumenge, a les 12 hores, celebrarem una missa en l’església de la Santa Creu amb el posterior comiat de la imatge de la Verge dels Dolors.

La commemoració del 75 aniversari va donar començament fa una setmana i ha inclòs, entre altres actes, un concert amb l’estrena d’una marxa processional dedicada a la imatge titular, un besamanos extraordinari a la imatge de la Verge dels Dolors, un Certamen de Bandes de Cornetes i Tambors Dolorosa del Grau i tres conferències.