Els Reis Mags arribaran a València en autobusos turisticos de dos pisos descapotables

0
349

La tradicional “Cavalcada de Reis Mags se substitueix per l’esdeveniment ‘Celebració del 5 de Gener.

L’AVANZA VIU LES FALLES. La tradicional Cavalcada dels Reis Mags, i sempre segons indica en el seu tenor literal l’Ajuntament de València en la moció de 23 de desembre, “se substitueix per l’esdeveniment ‘Celebració del 5 de gener’, seguint les recomanacions autonòmiques i estatals”.

L’Ajuntament ha contractat avui 4 de gener, ‘els serveis de lloguer de tres autobusos turístics de dos pisos descapotables amb retolació en format integral amb cuatricomia, disseny personalitzat de cada autobús segons indicacions de regidoria i 3 equips de so amb grup electrogen autonómo i gasoil suficient per al trasllat dels Reis Mags fins a l’Ajuntament de València, on seran rebuts per l’Alcalde amb motiu de l’esdeveniment “Celebració del 5 de gener” de 2021’. Tot això per l’import total de 17.908,00 €.

D’altra banda, també s’han contractat ‘els serveis d’animació d’un grup d’actors per a donar-li major vistositat a l’esdeveniment, que realitzaran labors d’escenografia, actuant de forma independent al grup de Reis Mags amb l’actuació de personatges “El patge Miquel”, “Dolça”, i Atrezzo amb motiu de la celebració del 5 de gener’. Per un import total de 17.545,00 €.

Aquest ‘esdeveniment’ consistirà en el trasllat dels Reis Mags d’Orient en tres autobusos descapotables condicionats per a l’esdeveniment amb vinils, llums i so. D’altra banda, un grup d’actors que intervindran de forma independent, representaran als tradicionals personatges nadalencs La Caterina, el Patge Miquel, Dolça i dos patges més de atrezzo, realitzaran labors de dinamització, a fi de donar major vistositat i dinamització al trasllat i recepció dels Reis Mags d’Orient per l’Alcalde de la ciutat.

 

Fotografías: Pinazo Decoraciones