Luceros albergarà dos mascletàs els dies 31 de desembre i 4 de gener

0
110
Font: Alicante.es

La Plaça de los Luceros albergarà el tret de dos mascletàs els dies 31 de desembre i 4 de gener, a les 14 hores. Així ho ha anunciat el portaveu adjunt de l’Equip de Govern, Manuel Villar, al final de la Junta de Govern.

Villar ha explicat que “és una iniciativa que es pren, ateses les diferents peticions rebudes, i per a ajudar en la reactivació del comerç en aquestes dates nadalenques”. Sobre la del 4 de gener, en particular, ha incidit en què “és dissabte i és el dia dels Carters Reals, per la qual cosa pot suposar un notable revulsiu per al petit comerç”. La del 31 de gener està totalment confirmada i “només falten alguns petits detalls” per a tancar la del dissabte 4 de gener, ha conclòs l’edil.

La pirotècnica Reyes Martí serà l’encarregada del doble tret. Ha afirmat que “seran totalment diferents la una de l’altra. La de Cap d’any, més digital; la del 4 de gener, més en una línia clàssica i amb profusió de trets aeris”. Igual que ocorregués el 31 de desembre de 2018, el començament de la d’aquest any el conformaran dotze trons d’avís que assemblaran les campanades de la Mitjanit.