L’Ajuntament participa en el lliurament dels premis Reciclà 2019

0
340
Font: Junta Central Fallera

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha participat en l’acte de lliurament de premis de la Reciclà 2019, la campanya amb la qual es pretén impulsar el reciclatge de vidre entre les comissions falleres. Enguany la comissió Pintor Goya-Brasil ha estat la guanyadora després de superar els 400 kg de vidre recollit durant les passades Falles.

També s’ha reconegut a altres 10 comissions de la ciutat que més han promocionat el reciclatge a través del llibret, en el propi monument faller o mitjançant la difusió en xarxes socials. En concret s’ha fet entrega de les Perles del Túria a la Falla Àngel Villena-Pintor Sabater, la Falla Fra J. Rodríguez-Pintor Cortina, la Falla Plaça de Jesús, la Falla Carrera Malilla-Illa Cabrera, la Falla Alqueries de Bellver- Garbi, la Falla Poeta Asins-Alegret-Puçol “Els Jovenils”, la Falla Benicadell-Sant Roc, la Falla Sant Joan Bosco-Duc de Mandas, la Falla Passeig Albereda-Av. de França i la Falla Félix Pizcueta-Ciril Amorós.

La Reciclà és una campanya impulsada per Ecovidrio i que compta amb la participació de l’Ajuntament de València i la Junta Central Fallera. També col·labora la Generalitat Valenciana i s’han sumat els consistoris de Mislata i Burjassot. Tot això amb l’objectiu d’implicar el col·lectiu faller, i en general a tots els veïns i veïnes, en el reciclatge d’envasos de vidre. Entre altres accions, les comissions participen en la recollida i dipòsit d’envasos de vidre en els contenidors verds més propers al casal, que mostren un disseny especial amb vinils que incorporen els noms de les diferents comissions participants. D’aquesta manera “es reforça el vincle entre les comissions falleres i els veïns i veïnes del seu barri, facilitant a més la convivència”, ha destacat Campillo.