Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, proclamades Falleres Majors de Torrent 2018

0
322

L’acte celebrat en el marc d’un plenari extraordinari, va comptar amb la presència de familiars i amics, i gran part de la comunitat fallera

Ahir a la vesprada la sala de plens de l’Ajuntament de Torrent va acollir l’acte de proclamació de les Falleres Majors de Torrent 2018, MªJesús Rincón Prieto i Alexia Manzano Muñoz. Este acte, celebrat en el marc d’un ple extraordinari, marca l’inici d’un any inoblidable per a les dos joves de la ciutat que van ser elegides la nit del 24 de juny per a representar la ciutat en les festes josefines.

La proclamació d’Alexia i Mª Jesús, va començar amb la imposició per part de l’alcalde Jesús Ros de la Joia de Junta Local Fallera a les huit xiquetes i cinc dones que formaran la Cort d’Honor de les dos falleres majors i que seran el seu suport durant este exercici faller, junt amb les seues famílies i amics que van estar també presents en el dia d’ahir. Acte seguit, l’alcalde va donar pas als representants dels grups polítics de la corporació municipal, que van dedicar paraules d’ànim a les representants i les corts d’honor. També van tenir tots el record les dos Falleres Majors de 2017, Carmen Sirvent i Paula Giménez, a qui van agrair l’esforç i la dedicació durant el seu regnat.

Després, l’alcalde Jesús Ros acompanyat pel regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, van fer entrega de la joia a les Falleres Majors de Torrent 2018, MªJesús Rincón i Alexia Manzano. A més, van rebre un present de part del consistori per a esta nova i esperada etapa que marcaran un punt i apart en les seues vides.
L’alcalde va dedicar unes paraules a les dos representants desitjant-los que gaudiren al màxim d’este any inoblidable i que esperava i estava segur que les dos representaran a Torrent “com es mereix, amb orgull i dedicació”.

Cort d’honor infantil: Alejandra Palacios Campos, Ana Ruiz Ferrer, Carolina Benavent Mora, Cristina Peris Bartual, Juli Vilata Giménez, Lucia Alapont Moreno, Paula Tobajas Romero i Rocio Hernández Lara.

Cort d’honor major: Amanda Faya Ruiz, Anabel Tormo Gimeno, Itziar Martín Montoro, M. Carmen Hernández Rodríguez i Paula Miquel Carrión.