SHARE

Arriba la festivitat de Tots els Sants i amb ella el ‘Tenorio’. L’Agrupació de Falles del Carmen organitza per tercer any consecutiu una representació del clàssic de Zorrilla en una aposta pel propi barri i per la cultura.

La novetat respecte als anys anteriors és que en aquesta ocasió Don Juan Tenorio es representarà en el teatre Talía de València, a diferència dels anys anteriors on les localitzacions eren algun dels racons més emblemàtics del barri així com el claustre del Museu del Carmen.

El Talía acollirà tres funcions de l’adaptació, titulada Don Juan Tenorio… a escena!. Aquestes representacions tindran lloc el dimarts 30 d’octubre, en doble sessió, a les 19.30 i 22.30 hores, i el 31, com a marca la tradició, a mitjanit i coincidint amb l’inici del Dia de Tots els Sants. “Aquesta vegada fem teatre dins d’un teatre i, a més, es tracta d’una sala que igualment està en el barri del Carmen”, explica el president de l’agrupació, Esteban Polo.

La direcció d’aquesta adaptació és a càrrec de Charo Caballer, i els papers principals estan interpretats per Miguel Ángel Vercher (Don Juan Tenorio) i Jessica Miró (Donya Inés). L’elenc de 22 intèrprets abasta des de Remigio Pons, el més longeu del grup, amb 84 anys, en el paper de l’escultor, fins a Marieta Gasulla, la benjamina, amb 16 anys, en el paper de Lucía.

El preu de les entrades, que es poden adquirir tant en les taquilles del teatre com en la web del Talía, són 12 euros. “L’any passat van acudir 300 persones a veure el teatre. Esperem que enguany tampoc li ho vulguen perdre”, conclou Polo.