Maestro Gozalbo guanya de nou la Secció Especial

0
245

Aquests són els premis de la Secció Especial Infantstrong>
La falla infantil de Maestro **Gozalbo aconsegueix de nou alçar-se amb el Primer Premi de la Secció Especial Infantil. Iván Tortajada aconsegueix per segon any consecutiu, el primer premi de la Secció Especial amb “Si falles”.

El segon premi ha sigut per a la falla infantil de la Falla Convent Jerusalem, obra de José Gallego i té com a lema “Contes a la valenciana.

El tercer premi ha sigut per a la falla Duc de **Gaeta la Pobla de Farnals que té com a lema “L´heure Bleue” de Fernando Foix.

El quart premi ha sigut per a la falla Gayano-Lluch amb el lema “**Tot Secret”, obra de l’artista Sergio Amar Medina.

El cinquè premi ha recaigut en la falla Exposició Misser Mascó per “Passos perduts” de Joan S. Blanch.

El sisè premi per a la Falla Na Jordana amb el lema “Penjats d´ uns fils”, obra de l’artista Miguel H.

El setè premi la falla dedicada al centenari del València per a la Plaça de la Reina Sant Vicent. “**Amunt, 100 anys de futbol” , obra dels artistes Ceballos i sanabria.

El vuitè premi per a la falla infantil de Malva-rosa Ponz- Cavite, obra de Mario Pérez amb el lema “Migratòria”.

El novè premi ha recaigut en la falla *spartero- Gran Via Ramón y Cajal que té com a lema ” Poètica de Foc” i és obra de l’artista David Manuel Moreno.

El desè premi ha sigut per a la falla infantil de Sueca Literat Azorín té com a lema “Talent” i és obra de l’artista Gonzalo Gabriel Rosas.

L’onzè per a la Falla Císcar-Borriana amb la falla “Boom” obra de l’artista Bernardo Estela Parra.

El dosè premi ha recaigut en la Falla Conde Salvatierra que té com a lema “Mira, escorta i no carrers!” i és obra de l’artista Grego Grevoleda.

El tretzè ha sigut per a la falla Sapadors Vte- Lleó “I jo amb aquests pèls”, obra de l’artista Ángel Navarro Requena.

El catorzè ha recaigut en la falla infantil de Barri **Beteró que té com a lema “1919” i és obra de l’artista Sergio Gómez.

I el quinzè ha sigut per a la falla infantil de Lepant Don Joan d’Àustria, obra de l’artista Carlos Borrás Cabo i té com a lema “Blanco”.

Els premis d’Enginy i Gracia han recaigut en les falles Convent Jerusalem, Maestro Gozalbo i Duc de Gaeta, respectivament.