Cs demana que el pressupost de 2018 contempli un projecte per a la nova jcf

0
643

CCiutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha proposat hui que el pressupost municipal de 2018 contemple una partida per a dissenyar el projecte de la nova Junta Central Fallera. “Hoy el tripartit ha anunciat que JCF tindrà una nova ubicació, però el pressupost de 2018 no arreplega una partida pressupostària per a realitzar el projecte”, ha criticat el portaveu de Ciutadans Fernando Giner.

“El anunci d’un projecte sense dotació pressupostària no és més que fum”, ha afegit. “No ens servixen les promeses de Ribó, tots els projectes per a València han d’estar dotats econòmicament”, ha dit Giner.

“Les Falles es mereixen un edifici en millors condicions com més prompte millor i més encara des de la seua declaració com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco”, ha explicat el portaveu de Cs, qui ha fet insistència en la necessitat de “destinar recursos econòmics per a habilitar una partida per a encarregar i redactar el projecte del futur edifici i conéixer d’esta manera les necessitats reals”.

En esta línia, la regidora de Ciutadans Amparo Picó ha manifestat que “el futur edifici ha de contemplar una sala d’actes adequat per a les diverses activitats de l’organisme faller i que done resposta a la modalitat de teatre. És inconcebible que tenint en compte la gran demanda i participació de les comissions falleres en activitats teatrals, el col·lectiu faller no tinga un espai propi en què poder realitzar els assajos i la posada en escena d’obres teatrals” “Les comissions falleres reclamen des de fa anys un espai adequat per al concurs de teatre faller”, ha afegit Picó.